söndag, februari 25, 2007

Söndagsutbrottet

Kyrkans män Anders Arborelius och Sten-Gunnar Hedin skriver idag på DN-debatt om regeringens förslag att låta utländska kvinnor göra abort i Sverige. De vädjar till regeringen att dra tillbaka förslaget och inte pressa herrarna till att rösta bort alliansen 2010. Logiken i artikeln haltar betänkligt för när man röstar bort den borgerliga regeringen driver socialdemokraterna igenom lagen ändå och det är ju ingen nyhet. Då ställer man sig ju genast frågan om vilket alternativ Anders och Sten-Gunnar föredrar istället. Sverigedemokraterna menar att varje abort "innebär en förlust både för samhället, föräldrarna och inte minst det ofödda barnet som mister sin möjlighet till fortsatt liv." Nationaldemokraterna "vill absolut bekämpa aborter". Är sd eller nd bättre än Göran Hägglund?

Utpressningsartikeln avslutas med ännu en vädjan "Som kristna vill vi vädja till socialministern att inte göra Sverige till ett abortparadis". Att nämna abort och paradis i samma mening är det mest fruktansvärda jag hört. Abort kommer aldrig i närheten av ett paradis. Inte att ta beslutet, inte att genomföra den, inte efteråt. Aldrig paradis. Capish?

DN-debatt
Sverigedemokraternas familjepolitik
Nationaldemokraternas syn på abort

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Amen, om uttrycket får användas i sammanhanget..... fattar inte vad de är ute efter. Osmakligt, löst skrämselskott mot KD möjligen. Jävligt knepigt i vilket fall......

12:04 em  
Anonymous Anonym said...

Länkar genast! =)

12:28 em  
Anonymous Anonym said...

Usch, jag börjar märka av liknande attityder bland den kristna borgliga högern i den kyrka jag brukar gå till... äckligt och läskigt!

6:40 fm  

Skicka en kommentar

<< Home