torsdag, augusti 21, 2008

1 dag kvar

Dagens promenad förbi Postgallerian gav mersmak inför morgondagen. Det ska bli så roligt med invigning! Nåja, nu ska jag sluta tjata om det där. I alla fall tills imorgon då rapport kommer. 

Lilltjejen (och därmed hennes båda föräldrar) har haft problem att sova på nätterna. Än så länge sover hon i sin vagn, där verkar hon trivas bäst. Tills i natt har hon sovit i vårt rum men låtit precis hela tiden. Gny och gnäll och skrik och napptappande till förbannelse. Idag skrev G tenta och jag och A sov därför i vardagsrummet för att inte störa hans uppladdning. Och ett mirakel skedde! A sov som en liten ängel då tv:n spred både ljud och ljus i rummet. Alldeles lugn var hon och jag kunde gå in till den ljuvliga sängen istället för att få ont i ryggen av soffan. Så i natt fortsätter vi på den inslagna banan. Vardagsrumssömn med tv-bakgrund får hon testa på även i natt. Hoppas att det fungerar även i fortsättningen för det gav onekligen en bra följande dag. Hon har exempelvis invigt babygymet och legat och pratat med de små björnarna som hänger i det. Sedan har hon tränat nackmusklerna en massa också, huvudet är inte direkt stabilt, men helt klart på väg att bli. Hon är på g nu, lilltjejen!

Den bra dagen innehöll även besök av E och lunch med henne. Härligt! Nu är F och S här på middag och nu har de au-möte i köket. Jag bloggar med en sovande bebis på magen.