torsdag, oktober 30, 2008

Torsdagsmorgon

Dagen började med att lyssna på G som i radio Västmanland snackade presidentval och förbundsstyrelsens resa till USA. Nu är klockan sju och jag väntar på att lilltjejen ska vakna och vara hungrig, efter att hon har ätit blir det promenad. 

Seminariet igår var intressant, men kanske lite spretigt. Alltför mycket tid, tycker jag, ägnades åt Israel-Palestinadebatt. Förvisso viktigt och ständigt aktuellt, men det var flera andra frågor som togs upp i inledningen som kunde diskuterats både mer och mer ingående. Well, känslan av spretighet kan delvis ha berott på att min uppmärksamhet också fanns hos A som gärna ville prata i mun på den som, rent formellt, hade ordet.

Förutom promenad väntar lunch med A på högskolan, möte med L på expen och sedan Unga Örnars distriktsstyrelse ikväll. Tidigt i säng för att vara laddad för att köra G till Arlanda imorgon bitti. Kvällstidningarna varnar för halka, så det är lika bra att åka i god tid. I sådana här lägen känns det inte riktigt lysande att ha vinterdäcken hemma hos mamma i Åkersberga. Det kändes i alla fall som en väldigt mycket bättre idé i våras när vi la dem där. Får byta imorgon under dagen och hoppas på att halkan inte är så jobbig just på morgonen. (Mamma och Ewa! Vi lovar att köra försiktigt!)