fredag, december 12, 2008

Lotta & Lisa!


Här är klänningen (den som numera sitter som en smäck)!

Det ser ut som om jag håller på att somna, men egentligen tittar jag på lilltjejen som ligger och låter på golvet bakom syrran som agerar fotograf, och strax innan det agerat stylist, och som nu ska agera världensbästamoster och barnvakta under helgen!

7 Comments:

Blogger Sabina said...

Vilken puma! Vad ska ni på för galej i helgen? Kramar

7:24 em  
Blogger Johanna said...

Jättesnyggt verkligen!

7:38 em  
Anonymous Anonym said...

Supersnyggt! :) Och instämmer i undringen från Sabina, vad är det för festligheter ni ska på?

9:39 em  
Blogger Anna N said...

Tack så mycket fina ni :) Igår var det julfest med ABF och Västerås folkhögskola bland annat, idag är det Bommersvik som gäller...

8:42 fm  
Blogger Lotchen said...

Jag är så nöjd och glad! Inte bara för att vi fick bilden som vi önskade, utan framförallt för att du ser så jäkla snygg ut i den! Jag blir jätteavis, jag vill också ha en snygg smäckklänning med tillhörande snygg-bolero :) Och dina skor! Ge mig! (Inser i och med den här kommentaren att jag klär upp mig för sällan. Alldeles för sällan.)

2:41 em  
Blogger Anna N said...

Tack för de tokfina komplimangerna Lotta! Det finns inget som hindrar att du ser 22decemberfikat som ett rejält uppklädningstillfälle! Vi kanske kan köra klädkod? High heels och klänningar och grejer ;)

12:54 fm  
Blogger Lotchen said...

Haha, det låter som den bästa idéen på länge. Jag ska damma av festblåsan till den 22:a och hälsa kavaljer Peter att det är dags att hyra smoking :)

1:48 em  

Skicka en kommentar

<< Home