fredag, februari 27, 2009

En dag på expen

Det är ju årsmötestider, och igår var lilla familjen på expen hela dagen. Jag donandes med ak-årsmötet tillsammans med V medan G gjorde detsamma med S för SSU-distriktet.

Expdagen började med vällingfrukost för lilltjejen, som vaknat ovanligt sent och bara hann leka en liten stund innan vi gick hemifrån. Det var perfekt, hon brukar inte äta förrän efter någon timme på morgonen.
Efter frukost satte vi igång med dagens stora händelse; packa årsmöteshandlingar. Det enda som fattades var valberedningens förslag, som in i det sista jobbade för att få ihop en bra styrelse inför nästkommande år. Kuverten fick vi lämna öppna för att efter lunch stoppa i kallelse och valberedningens förslag.

Klart man blir trött av alla papper och kuvert, då är det tur att man har en vagn att sova i.

Efter vila och i väntan på handlingar ägnade sig lilltjejen åt att rulla på köksgolvet. M och A var också med en stund innan de gick på lunch.

Lunch var det också för en liten hungrig tjej, pasta med grönsaker stod på menyn och det kan man äta i vagnen om man sitter fint som här ovan. Hennes mamma och pappa åt spagetti och köttfärssås - matlåda minsann!

En svart mapp med viktiga papper skulle lämnas till A som kom med tåget. Jag fick förtroendet att lämna det. Spännande, nästan som spionuppdrag!


Efter ännu mera jobb var det mellisdags, här gömmer G vällingflaskan bakom ryggen för att lilltjejen inte ska go bananas och typ hoppa ur vagnen i jakt på flaskan.

På kvällen skulle SSU-Västerås ha möte, A passade på att leka lite med C:s skosnören. Innan vi lämnade G på expen för partidistriktets styrelsemöte fikade vi lite med A från Arboga och E från Köping. Vi tittade i SSU-distriktets fotoalbum och E berättade lite om sin SSU-tid på 70-talet. Sedan hade det faktiskt gått nio timmar sedan vi kom till expen och då tyckte vi nog att det var dags att gå hem. Lilltjejens expdag bestod av tre måltider, fyra sovstunder, många skratt och ingen gråt. Finemang!

3 Comments:

Blogger Sabina said...

Vilka skitsnygga glasögon du har saffat dig, Anna! Kramar

9:44 em  
Blogger Anna N said...

Tack, vad snällt! Jag har slagit på stort och till priset av ett par skaffat ett par likadana bruna och svarta också! Kram!

8:19 fm  
Anonymous Anonym said...

Jag tänkte precis samma sak, supersnygga!

8:53 fm  

Skicka en kommentar

<< Home