söndag, februari 22, 2009

Helgen

Vi är hemkomna från en ljuvlig helg i snötäckta Riddarhyttan. Det har framförallt varit lugnt och mysigt och även om internetbristen är dålig för svärföräldrarna tror jag att den har gjort oss gott. Lilltjejen har bland annat smakat ordentligt på farmor och farfars klockor, suttit på vardagsrumsgolvet omgiven av kuddar och sovit gott i den spjälsäng som hennes far och hennes två kusiner haft när de var små. Vi har lyssnat på Ture Sventon, jag har läst två böcker, G har skottat och vi har tittat på film från G:s barndom. På hemvägen tittade vi in hos G:s farmor för en stunds mys och förutom fina bilder i mobilkameran på gammelfarmor och lilltjej fick vi med oss födelsedagspresenter och jordgubbstårta när vi åkte.

Sedan vi kom hem har vi börjat planera veckan och för första gången gjort en matlista och handlingslista för dagarna framöver. Vuxenpoäng!

Lilltjejen har numera ofta underläppen indragen som på fotot till höger, vi tror att det är för att känna på tanden som växer i underkäken. Sött är det hur som helst!

1 Comments:

Blogger Fanny said...

Anna, på bilden till vänster ser hon verkligen ut precis som vi gjorde när vi var små. Underbart!

11:20 fm  

Skicka en kommentar

<< Home