fredag, mars 27, 2009

The things we do

De senaste veckorna har verkligen varit fullspäckade! Förra helgen stod SSU-Västmanlands 90-årsjubileum och distriktsårskonferens på agendan, helgen innan var det arbetarekommunens årsmöte och lensdåk, helgen innan det var det bland annat gemensam verksamhetsplanering i Ramnäs. Nu i helgen är det kampanj med arbetarekommunen samtidigt som SSU och Broderskap har gemensamt seminarium i Sala, på söndag har Unga Örnar-distriktet årsmöte i Arboga. Natten mellan lördag och söndag åker G till Bryssel och han kommer hem först på onsdag. Nästa vecka är det minst ett möte varje kväll förutom måndag och fredag (då är mötet förlagt till morgonen) och veckan avslutas med partidistriktskongress i Arboga på lördagen och på söndagen åker G till Bommers för förbundsstyrelsemöte och jag har valberedningsmöte. Härligt mycket att göra and I love it!

Lilltjejen har förresten börjat åla snabbt över golvet och det roligaste (och busigaste) hon vet är att ta sig fram till bokhyllan och leka med böckerna, eller försöka slicka på en sladd. Båda grejerna är big nono och det är väl det som är det roligaste i leken kan jag tro.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Oh! Att jag missat att PD har kongress, shame on me! Om ni behöver barnvakt så kan jag hänga på å passa Amelie när ni politiserar er :D

8:53 em  

Skicka en kommentar

<< Home