söndag, december 12, 2004

12 december 2004

Innan vi begav oss till Stockholm i fredags fick vi för oss att det var dags att börja äta upp marsipanfigurer som vi gjorde för några veckor sedan.
Precis som varje fredagseftermiddag var det jättemassa människor på tåget mot Stockholm. Vi slog oss ner i barnhörnan. Tur att det inte var några barn som var på lekhumör, de hade nog blivit besvikna om det satt vuxna där, kan man tänka.

Fredagskvällen tillbringades i åkersberga hos mamma, Janne och Fanny. Vi åt god lax, kollade på Nobelmiddagen och spelade ett trevligt spel (Sybarit) med frågor om mat, dryck, vett och etikett. Första omgången fick vi "barn" se oss slagna med några ynka poäng men andra omgången vann vi stort. Fast då hade Fanny givit upp och kollade på tv istället.

På lördagen styrde vi kosan mot Huddinge och lite shopping i Huddinge centrum, lunch hemma hos Anders och julfest i Solna på kvällen. Mycket trevligt. Precis som vanligt med andra ord.

Och idag är vi alltså hemma igen. Om sisådär en kvart ska jag börja promenera till ishallen för ännu en konståkningsträning.