lördag, oktober 18, 2008

Friday I'm in love

Eftersom den här bloggen utgör ett förtjänstfullt minnessubstitut så måste jag redogöra för fredagens begivenheter, så jag kommer ihåg vad som hände. Annars rinner dagarna ihop till någon sorts massa och det blir omöjligt att sortera ut vad som hände vilken dag. Nåja, nu är den inledande förklaringen klar, dags att sätta igång.

Fredagens morgonpromenad gick via Lillåudden till ABF Vux för ett möte om valledarutbildning i Västmanland. Den där planeringsgruppen har jag halkat in i via ett så kallat bananskal, men det är kul och utbildningen verkar bli bra. Sedan tog vi en extra omväg på promenaden hem så sammanlagt gick vi åtminstone en timme. Skönt. Därefter frukost och sedan expen för nästa möte. Lilltjejen somnade i babygymet så hon stannade hemma med G. En fikastund hemma följde och sedan middagsshopping på stan med hela lilla familjen. På inköpslistan stod fisksoppa, musslor och vitt vin och detta utgjorde en fantastiskt god fredagsmiddag som för att fira att försäkringskassan äntligen, äntligen givit oss lite pengar. Det var första dagersättningen från föräldraförsäkringen så nu är det dags att betala tillbaka lån till nära och kära. Hur som helst, kvällen avslutades i soffan med nya Snacka om nyheter på femman och mörk choklad med hallonbitar.

Nu är det lördag, en solig och fin sådan. G har åkt till Viskadalens folkhögskola för skolpolitisk kurs med de coola SSUarna i Göteborg. Han kommer hem ikväll så lilltjejen och jag får roa oss bäst vi kan under dagen. Än så länge har hon ätit, vi har suttit i soffan och sjungit Var bor du lilla råtta? och Klappa händerna när du är riktigt glad. Hennes ögonlock verkar dock tunga nu så jag ska bädda in henne i overall och täcke i vagnen och gå ut på promenad. Tror att turen går via Lögarängen upp till Konsum Oxbacken för att köpa mjölkersättning och sedan en lite längre väg hem.