torsdag, januari 01, 2009

2009

Första inlägget för 2009 borde ju sätta tonen för årets texter, men tröttheten bidrar till att nivån inte kommer att bli så hög. Inga stilistiska färdigheter kommer att visas upp, inga oväntade formuleringar som jag småler lite åt när jag får till får plats idag. Hoppet får istället stå till att det här inlägget symboliserar att det bara kan bli bättre, ett lågvattenmärke i textväg redan den 1 januari bådar ju faktiskt gott för resten av året.

Det nya året firades in här hemma med Norrköpingsfamiljen på besök. Kvällen var lugn med god mat, god champagne och de två sötaste tjejerna. Helt galet att det bara skiljer ett år mellan dem medan den ena är en bebis och den andra ett barn. Det går att kommunicera, prata och skoja med I - hon är fantastiskt charmig och rolig! Till slut somnade båda kidsen efter att vi burit ut A:s spjälsäng i vardagsrummet och I lagts i vår säng. Vi åt pannacotta och pratade en massa, lyssnade på Jan Malmsjö och kollade fyrverkerierna från köksfönstret. Innan de åkte hemåt idag åt vi frukost tillsammans på stadshotellet och därefter gick vi hem och dagen har ägnats åt lite sovande och pluggande för G. Nu ska vi äta resterna från gårdagens italienska nyårsbuffé och samtidigt titta på Mamma Mia. Lilltjejen somnade redan för någon timme sedan, trött efter gårdagskvällens sena timme och lek med I!

1 Comments:

Blogger Sabina said...

Tack fina ni för en härlig nyårsafton! Småbarnsmamma som man är känner man sannerligen tröttheten idag, efter underbar mat, trevlig sällskap övertalning av supertrött bebis, fina fyrverkerier och sen promenad hemåt. Det var mysigt och jag njuter lite av att tröttheten är självförvållad för en gångs skull :)

9:20 em  

Skicka en kommentar

<< Home