torsdag, juni 19, 2008

Just nu

G borrar och sätter upp kokbokshyllor i köket, jag bakar botten till midsommartårtan. Könsstereotypt så det förslår här på Karlsgatan.

3 Comments:

Blogger Joanna said...

Du.. vahettere.. vad blev det för tårta till slut?

Jag försöker övertala min mor att få göra någon mindre traditionell efterätt än typ jordgubbar och glass, men det går inte så bra. Jag vill göra jordgubbar, med smält vit choklad i grädde, lime och sprit. Låter inte det fräscht?

Trevlig midsommar! Och kram!

(Nu har jag försökt skriva in ordverifieringen fyra gånger)

11:29 fm  
Blogger Anna N said...

Det blev gräddtårta med jordgubbar. Hur gick det för dig? Lyckades du bryta traditionerna i det mossbergska hemmet? :) Det lät väldigt gott förresten!

Kram!

11:25 fm  
Blogger Joanna said...

Hejs!

Ja, jag lyckades bryta traditionerna gällande efterätten (skär jordgubbar och lägg i glas, smält vit choklad i kaffegrädde, riv limeskal och några droppar limejuice i, kanske en skvätt rom om man är vågad. Häll över jordgubbarna), men om könsrollerna levde hemma hos dig och Gabbe så var det ingenting mot vad de gjorde i det mossbergska hemmet. Jag höll på att få frispel efter middagen när alla män unisont reste sig och gick och kollade på fotboll och alla sex kvinnor plötsligt reste sig och plockade av bordet och diska. Gah!

3:07 em  

Skicka en kommentar

<< Home