söndag, september 21, 2008

So I can dance

Vaknade med den här låten på hjärnan i morse. J och kören Real life sjöng fantastisk gospel i Frälsningsarméns fina lokaler i går kväll. Vi kunde inte låta bli att dansa och sjunga, blev alldeles glad i hjärtat av musiken och stämningen. Innan gospelupplevelsen åt vi grekisk middag och efteråt fikade vi med J och hennes nära och kära. Kul att träffa J & A (som blivit så stor!) igen. Därefter promenerade vi till VLT-huset där det var alldeles för mycket folk för att se vad som var på gång, vidare till Folkhögskolan där det var tomt och aktiviteterna var över för kvällen. På stadsbiblioteket däremot var kommersen fortfarande i full gång och vi köpte utgallrade böcker. Eller, en bok bara (15 år med Tage Erlander) och några lp-skivor, bland annat med Mumin och Klas Klättermus. På bibblan träffade vi en trevlig dam som vi pratade bebisar och graviditeter med. Vi fann henne när jag konspirationsteoriserade om att det var en kupp att så många arbetarrörelseböcker såldes ut till lägstbjudande. Hon höll med och hade köpt en bok om Lenin.

Idag har vi gått på söndagspromenad i de vackra kvarteren med de små husen runt domkyrkan, nu ligger hela lilla familjen i soffan och tittar på Vad blir det för mat? Så skönt!

Jag höll ju alldeles på att glömma! Höstkonferensen igår var så jäkla bra. Mer än hundra Västeråssossar som diskuterade rådslagen med paneldeltagare från olika håll, med olika politiska uppfattningar och olika infallsvinklar. Förmiddagen innehöll flygbladsutdelning på stan och dagen avslutades med tal av Carin Jämtin. Storstilat!