lördag, januari 10, 2009

Pressklipp

Så här skriver VLT om vår manifestation, på bilden i papperstidningen syns vår banderoll också, till skillnad från bilden på webben.

Igår hade G ett annat pressklipp, men denna gång under täcknamnet Arga killen. Häromdagen, efter en massa timmar på stadsbiblioteket, kom G hem rätt arg. Några gymnasiekillar hade pratat sjukt högt i den tysta läsesalen och dessutom spelat musik och sjungit. G hade sagt till, men de hade fortsatt snacka och till slut hade han gått fram till dem och bett dem gå. Igår fick vi förklaringen till detta ohövliga beteende. Killarna kom från VLTs ung-redaktion för att testa västeråsarnas tålamod under parollen Hur trevliga är egentligen västerås arna och hur reagerar de i obekväma situationer? Resultatet finns här. Publicerar den lilla konversationen, som de två killarna minns den - G tycker väl att de skrivit något tillspetsat. Nåja, det är precis lika roligt ändå!

"Studenterna i rummet verkar ha förlorat tålamodet och en arg kille kommer fram till oss:
Arga killen: Om ni ska prata så kan ni gå till grupprummet, ni förstår väl själva att det här inte funkar!
Ung: Men vi pluggar engelska, kolla (en av reportrarna visar upp boken "Walking London" med en färgglad taxibil på framsidan)
Arga killen: Men dra till ett grupprum!
Ung: Visst är det en bra låt?
Arga killen: Det spelar väl ingen jävla roll!
Ung: Nehe… men vad pluggar du då?
Arga killen: Det ska du ge fan i!"

3 Comments:

Blogger Fanny said...

HAHA det där är ju jätteroligt. Gabbe ska vara stolt!

11:20 fm  
Anonymous Anonym said...

Kanon! Hur kul som helst. Rätt rutet! Det kallas civilkurage tror jag. Hälsn. Mor-/svärfar

4:28 em  
Anonymous Anonym said...

Hahaha, otroligt roligt! Grymt att säga till! =) Inget spår av "arga killen" idag dock, tack för inbjudan, sällskap och go-fika!

11:59 em  

Skicka en kommentar

<< Home