tisdag, juli 18, 2006

Hmm... ny tröja?

No one will miss you when you die
No one will think of you and cry
No one notices your brand new t-shirt

Anna–Karin Skantz, vice förbundsordförande för RFSL, är arg i dagens Aftonblad för att Göran Persson inte ställer in sin semester för att delta i en partiledardebatt under Pridefestivalen. Hon menar att "Det ser ut som ett ställningstagande som innebär att Göran Persson inte tar frågor som rör hbt-personer på allvar." Jag tycker att hon överdriver en smula. Även en statsminister måste få ha ledigt. Om GP säger tack men nej tack, och erbjuder ett alternativ (Marita Ulvskog, Jens Orback, Mona Sahlin) men RFSL sätter sig på tvären och säger nä, då får det vara är det deras problem och det går framförallt ut över de som är nyfikna på vad de olika partierna tycker.

Annars då? Dagen har varit blåsig och lite kylig. Innehållit massor av teori och en hel del bilkörning. Dessutom härlig cykeltur och morgonpromenix on top.

Citatet från Raymond och Marias No one notices your brand new t-shirt. Skönt direktöversatt från svenska. Lyssna här

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

grattis, härligt. att klara teorin är alltid en börda lättare! jag är fortfarande på topp, kommer inte kunna sova, har hittat en underbar soffa jag ska (förhoppningsvis) köpa på lördag! Hoppas vi kan ses när du kommer tillbaka från semestern! Kram maja

9:36 em  

Skicka en kommentar

<< Home