onsdag, november 05, 2008

Dagens roligaste...

...är nog Sverigedemokraten i Mönsterås som på sin blogg kommer med årets nyhet: (håll i er nu) att Fredrick Federley är homosexuell. Det vore i och för sig bra om man inte behövde placera in folk i olika fack beroende på sexuell läggning, så egentligen kanske det här bör ses som ett steg i rätt riktning.

För övrigt har jag inte reflekterat över att Fredrick stavar med ck. Varför man nu skulle göra det. Reflektera alltså.

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hej Anna! En av mina höjdpunkter är att läsa din blogg! Jag känner mig så inspirerad efter att ha läst om din vardag och dina reflektioner! Hmm, antar att du redan vet att du har en skrivarbegåvning, blir faktiskt lite avis... Hur som helst, man ska väl göra det man är duktig på vilket innebär att jag snart åker till Gävle på ett möte..... Hoppas att ni har det bra i november mörkret och pussa lilla Amelie från mig. Johan, Ogge och Olle hälsar. Kramar från Helena

6:08 fm  
Blogger Johanna said...

Haha det var ju jättekul, kommentaren "Man ska tydligen vara homosexuell för att bli kändis här i Sverige, ja hela världen kanske. Konstig värld vi lever i." är också ganska kul, anar jag lite avundsjuka där kanske? :)

8:06 fm  
Blogger Anna N said...

Helena! Vad glad jag blev av din kommentar, och komplimangen inte minst! Visste inte att du läser min blogg så det var en härlig överraskning. Hoppas att mötet i Gävle gått bra! kram

Johanna, det där resonemanget är så knasroligt. Sååå många är det kanske inte som är kända för sin sexuella läggning? Och homosexuella är kanske inte överrepresenterade i kändisligan heller? Mycket kul!

7:41 em  

Skicka en kommentar

<< Home